Oratie prof. dr. Loes Keijsers

Bekijk hier de oratie terug

Prof. dr. Loes Keijsers hield op 25 februari 2022 haar oratie met als titel: "Window of opportunity”. Ontdek samen met haar meer over de rol van de puberteit en hoe we dit het beste kunnen onderzoeken. 

Informatie

In verband met het versoepelen van de coronamaatregelen is de oratie nu vrij toegankelijk en zonder beperking van groepsgrootte live bij te wonen in de aula. Wees welkom!

Over prof. dr. Loes Keijsers
Haar onderzoek heeft als doel beter te begrijpen hoe omgevingsfactoren zoals opvoeding en sociale media bijdragen aan het welbevinden van toekomstige generaties. Ze ontwikkelt daarnaast eHealth-applicaties om veerkracht te versterken (GrowIt! App). In 2010 is zij gepromoveerd op een dissertatie over opvoeding en jeugddelinquentie. Ze is succesvol bij het verwerven van subsidies. Zo ontving zij in 2018 een VIDI van NWO, om met geavanceerde methoden en technieken inzicht te krijgen in het dagelijkse leven van gezinnen. Meer recent verwierf zij samen met collega's van het ErasmusMC een NWA subsidie om eHealth voor kinderen te ontwikkelen en evalueren. Inmiddels heeft ze 75+ publicaties in toptijdschriften op haar naam staan, en wordt ze regelmatig gevraagd voor internationale keynotes over opvoeding van jongeren, en over nieuwe onderzoeksmethoden.

Prof. dr. Loes Keijsers

Het evenement is voorbij

000

dagen

00

uren

00

minuten

00

seconden

Feliciteer Loes

Genoten van de oratie?

Congratulate Loes

Enjoyed the inaugural address?

Kijktips

- De kwaliteit van de uitzending kunt u zelf instellen met het tandwieltje. Wij adviseren de hoogste kwaliteit bij stabiel internet (1080p).
- Heeft u de pagina al gerefreshed?
- Is uw device verbonden met een stabiele internetverbinding? Bekabeld internet is het beste.
- Bij traag internet raden wij aan om de uitzending op een lagere resolutie te bekijken.
- Staat uw geluid goed hoorbaar aan? Klik op de blauwe balkjes in de videoplayer om te testen.
- De livestream kan soms bufferen (even haperen). Dit hangt af van uw device en de internetsnelheid. Wees gerust, meestal gaat de videoplayer door waar u gebleven was. Zo niet, dan kunt u even terugscrollen.
- Als u problemen ervaart, kunt u ook via deze link kijken.

Helpdesk